Air Call Answer

24 март 2014 во Android, Ѓоке Белевски

Одговори на повиците без допирање на екранот ! Оваа апликација работи на секој android телефон кој има сензор за близина.

     Air-Call-Answer-2        Air-Call-Answer-1    

Read the rest of this entry →