Bitcasa – онлaјн складирање на вашите документи

29 март 2014 во Android, iOS, Ристе Крстев

Еден од најголемите проблеми со кои се соочуваат смартфон корисниците е изнаоѓањето на мобилна апликација која нуди неограничен простор за чување на податоци. Повеќето фајл хостинг апликации имаат ограничена меморија која понекогаш не е доволна за потребите на корисниците. Доколку барате бесплатна апликација која ви нуди неограничен простор за складирање на вашите документи и мултимедија тогаш Bitcasa е вашиот најдобар избор.bitcasa

Read the rest of this entry →