Flipboard – Вашиот најдобар интернет магазин

26 март 2014 во Android, Крсте Тодоров

Flipboard е најдобриот начин да бидете во чекор со новостите, да читате вести од секаде околу светот и да одбирате артикли, видеа и слики за споделување со вашите пријатели. За да започнете одберете неколку за вас примамливи теми. Исто така можете да се поврзете со вашите социјални мрежи како Twitter, Facebook, Instagram, Tumblr и Google+ за да видите што пријателите објавуваат и лесно да споделувате артикли од Flipboard со нив. Зачувајте ги бараните артикли од Flipboard. Само кликнете на “+” копчето за да соберете артикли во вашиот магазин од било која тема. Симнете го Flipboard од Google Play Store и започнете денес – бесплатно е!

                 

Read the rest of this entry →