Страсни гејмери ова е вашата игра – Kochadaiiyaan:Kingdom Run

21 март 2014 во Android, iOS, Windows Phone, Горан Митров, Останати

Иако е само третиот месец од годината во тек, оваа апликација веќе се најавува како игра на годината. Базирана е на веќе долгоочекуваниот индиски филм Kochadaiiyaan – The legend и досега е достапна за корисниците на Android, а наскоро се очекува да биде овозможена и за корисниците на iOS, Windows Phone и останатите оперативни системи.

Дебитантскиот режисер за филмот вели дека е еден од првите индиски филмови којшто ги задоволува интернационалните стандарди и затоа била потребна игра којашто ќе го искачи филмот уште едно скалило погоре.

Kochadaiiyaan-1 Read the rest of this entry →