Никогаш повеќе нема да заборавите лозинка со PasswordBox

23 март 2014 во Android, iOS, Ристе Крстев

Секојдневно имаме потреба да запамтиме голем број на лозинки за нашите банкарски сметки, лични имејл сметки, социјални сервиси. Користењето исти лозинки на повеќе сајтови е апсолутно неприфатливо. Тоа е како да ги предадете некому клучевите од вашиот целокупен дигитален живот.

Проблемот е, како ќе ги запомнете сите тие различни лозинки?

PasswordBox е решението за вашите проблеми! PasswordBox е иновативен, бесплатен пасворд менаџер кој ви помага лесно да ги складирате вашите најважни лозинки.passwordbox_iphone_5_hero

Read the rest of this entry →