Pushbullet – вашиот нов потсетник

13 април 2014 во Android, Душко Клинчаров

Pushbullet ги прикажува сите ваши мобилни нотификации на вашиот компјутер за да не пропуштите нотификација никогаш повторно.

Pushbullet ви дозволува да направите нотификација или потсетник за себе или за пријателите.

Што може да пратите со Pushbullet? Пратете линкови, слики, фајлови, листи како нотификација на вашиот мобилен, компјутер или на вашиот пријател навистина брзо.