QuizUp – тестирај ги твоите знаења

27 март 2014 во Android, iOS, Горан Митров

Мислите дека имате одлични познавања од одредена област? Сакате да научите нешто повеќе за неа? Во вас преовладува натпреварувачки дух? Ако се ова ве опишува апликацијата QuizUp е токму вистинскиот избор за вас. Приклучете се на заедницата од преку 10 милиони луѓе кои уживаат во играњето на квизовите. Предизвикај ги твоите пријатели и запознај други луѓе низ целиот свет со интереси слични на твоите.

Апликацијата засега е достапна на уредите на Android и iOS, но се подготвува изготвување и за останатите оперативни системи.

QuizUp-Masthead-Final

 

Read the rest of this entry →