Sync.ME – новиот изглед во вашиот именик

30 март 2014 во Android, Душко Клинчаров

Sync.ME ги обновува вашите контакти со нивните последни профил слики од Facebook, LinkedIn и VKontakte.

#1 апликација за именик во 107 земји

над 8 000 000 луѓе го обожаваат  Sync.ME

  2                  4

Read the rest of this entry →