The Interpreter – најдобриот преведувач за вашиот телефон

30 март 2014 во Android, Ристе Крстев

Колку пати сте се сретнале со непознати зборови од странските јазици за кои ви треба брз превод? Една едноставна мобилна апликација би ги решила ваквите секојдневни проблеми!

The Interpreter е апликацијата која ја баравте!interpreter

Read the rest of this entry →