Ослободете се од непотребните апликации со Unused App Remover

5 април 2014 во Android, Ристе Крстев

Unused App Remover е едноставна алатка која ви помага да ги најдете и да ги избришете апликациите кои повеќе не се толку корисни за вашиот Android уред. Но оваа алатка е повеќе од обичен деинсталатор на апликации.

Таа ги следи актвностите на вашите инсталирани апликации и го памти последниот пат кога сте користеле некоја од нив. Па така, во случај да останете без слободен простор на вашиот телефон, Unused App Remover ви предлага која апликација да ја избришете прва.1 Read the rest of this entry →