Контактирајте Не

Испратете ни порака, одговараме во најбрзо можно време!

w

Дојдете на разговор

Пратете ни порака

Јавете се

Посетете не

Побарајте одговори

Работно Време

Претпладне: 7:00-13:00

Попладне: 13:00-19:00

Адреса

Ул. „Мито Хаџи Василев“ бр. 68

Телефон

043/410-911

Е пошта

gimnazijakavadarci@yahoo.com

Контакт

Почитувани,

доколку имате некое прашање поврзано со нашето училиште, слободно можете да не контактирате преку контакт формата прикажана подолу. Ви благодариме.

10 + 2 =