Array

Мисија и цел

Во време на брз технолошки развој, глобализација, информатичка револуција и реформи во образовнието, се трудиме, подготвени да го дочекаме, прифаќајќи ги промените и новонастанатите услови како предизвик, борејќи се за својата позиција и афирмација со постигнување на нови применливи знаења, квалитет, иновативност и искористување на сите внатрешни потенцијали на училиштето.

 

Home
Времетраење на претпладневната и попладневната смена PDF Печати Е-пошта
вторник, 06 јули 2010 18:33

-

Времетраење на претпладневната и попладневната смена

 

I – ПРВА СМЕНА

II – ВТОРА СМЕНА

I час

07:00  -  07:45

I час

13:00  -  13:45

II час

07:45  -  08:30

II час

13:45  -  14:30

III час

08:50  -  09:35

III час

14:50  -  15:35

IV час

09:40 -  10:25

IV час

15:40  -  16:25

V час

10:30  -  11:15

V час

16:30  -  17:15

VI час

11:20  -  12:05

VI час

17:20  -  18:05

VII час

12:05  -  12:50

VII час

18:05  -  18:50

 
 

 

Последно освежено на четврток, 27 ноември 2014 01:02
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер