Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home
Контакти PDF Печати Е-пошта
СОУ Гимназија „Добри Даскалов“
Ул. „Мито Хаџи Василев“ бр.68
1430, Кавадарци
Р. Македонија

 

E-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
телефон: 043/410-911
Факс: 043/410-533
www.dobridaskalov.edu.mk
www.dobridaskalov.edu.mk/moodle


View Larger Map

 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер