Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home
DIGITeachEUrope PDF Печати Е-пошта
понеделник, 09 октомври 2017 11:16

Назив на проектот: Развивање дигитални средини за учење за училиштата во Европа

Developing digital learning environments for schools in Europe -DIGITeachEUrope


Erasmus+ проект од Клучна акција 2 - Соработка за иновација и размена на добри практики

 

 

Времетраење на проектот: 01.09.2017 - 01.09.2020

Партнери:

- Ludwig-Windthorst-Haus, Katholisch-Soziale Akademie, Kompetenzzentrum für Lehrerfortbildung, Lingen, Germany,

- Clara-Schumann-Gymnasium Dülken, Viersen, Germany,

- PJG PITAGORA, Split, Croatia,

- Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w Sierakowicach, Sierakowice, Poland,

- СОУ Гимназија „Добри Даскалов“ Кавадарци

 Crtez najnov

DIGITeachEUrope  BANER 85X200-okt2017 

 

Архива на настани од веб сајтот на гимназијата поврзани со проектот:

  • Гимназијата Добри Даскалов – партнер во два нови проекти од програмата на Еразмус+ линк
  • Реализирана Erasmus+ работилница во Германија во рамките на проектот DIGITeachEUrope линк
  • Презентација и споделување на добри практики во рамките на учеството на нашата гимназија во Еразмус+ проектот „Развивање дигитални средини за учење за училиштата во Европа“ линк
Последно освежено на вторник, 24 октомври 2017 21:01
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер