Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home За Нас Актив по македонски јазик и литература
Актив по македонски јазик и литература PDF Печати Е-пошта

 

 

Катица Манева Кочо Кочов
професор по македонски јазик и литература    професор по македонски јазик и литература
KOCOV KOCO

  

Ристенка Јосифова Гордана Еленова
професор по македонски јазик и литература професор по македонски јазик и литература

 

Костадин Прокопов Васка Петкова
професор по македонски јазик и литература професор по македонски јазик и литература
 

                     

 

 

 

 

 

 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер