Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home За Нас Актив по математика и информатика
Актив по математика и информатика PDF Печати Е-пошта

 

 

Василка Спанџева Силвана Петкова
професор по математика                                             професор по математика

 

Соња Попова Лилјана Дичова
професор по математика професор по математика

 

Андосија Ристова м-р Зоран Милевски
професор по информатика професор по информатика

 ZORAN MILEVSKI

Благородна Лазова
професор по информатика
 

 

 


 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер