Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home За Нас Актив по економско-правни предмети
Актив по економско-правни предмети PDF Печати Е-пошта

 

Наталија Хаџи-Василева Трајче Тодоровски
професор по економски предмети                       професор по економски предмети

 

Лоска Давчева Костадинчо Петров
професор по економски предмети професор по економски предмети


Љубица Станоевска  Слободанка Стојанова
професор по правни предмети професор по правни предмети


Добрица Грижевска Пандорка Јосифова
професор по правни предмети професор по правни предмети

                     

 

 

 

 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер