Array

Мисија и цел

Во време на брз технолошки развој, глобализација, информатичка револуција и реформи во образовнието, се трудиме, подготвени да го дочекаме, прифаќајќи ги промените и новонастанатите услови како предизвик, борејќи се за својата позиција и афирмација со постигнување на нови применливи знаења, квалитет, иновативност и искористување на сите внатрешни потенцијали на училиштето.

 

Home За Нас Актив по странски јазици
Актив по странски јазици PDF Печати Е-пошта
Донка Лалкова Роска Трајкова
професор по англиски јазик                              професор по англиски јазик


Ленче Анѓушева-Чаушева Александра Петреска
професор по англиски јазик професор по англиски јазик
PETROVSKA_ALEKSANDRA


 Анастазија Костова Светлана Несторова-Мицев
професор по германски јазик професор по француски јазик


Васка Таневска
професор по германски јазик
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер