Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home За Нас Вработени
Актив по странски јазици PDF Печати Е-пошта
Донка Лалкова Роска Трајкова
професор по англиски јазик                              професор по англиски јазик


Ленче Анѓушева-Чаушева Александра Петреска
професор по англиски јазик професор по англиски јазик
PETROVSKA_ALEKSANDRA


 Анастазија Костова Светлана Несторова-Мицев
професор по германски јазик професор по француски јазик


Васка Таневска
професор по германски јазик
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер