Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home За Нас Актив по општествени науки
Актив по општествени науки PDF Печати Е-пошта

 

Душанка Иванова  Јасминка Иванова 
психолог, психологија                                     педагог, педагогија


Горан Пановски
Наташа Матакова
професор по историја професор по историја
PANOVSKI-GORAN
Славе Попов Александра Дренкова
професор по социологија професор по социологија
POPOV SLAVE


Елизабета Бошкова
професор по филозофија
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер