Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home За Нас Актив по природни науки
Актив по природни науки PDF Печати Е-пошта

 

Богде Коцева Елизабета Иговска
професор по биологија                                                професор по биологија
KOCEVA-BOGDE IGOVSKA-ELIZABETA


Валентина Димитрова Кристина Крстева
професор по географија професор по физика


Магдалена Убавкова Даница Пецова
професор по хемија професор по хемија
   PECOVA DANICA
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер