Array

Мисија и цел

Во време на брз технолошки развој, глобализација, информатичка револуција и реформи во образовнието, се трудиме, подготвени да го дочекаме, прифаќајќи ги промените и новонастанатите услови како предизвик, борејќи се за својата позиција и афирмација со постигнување на нови применливи знаења, квалитет, иновативност и искористување на сите внатрешни потенцијали на училиштето.

 

Home За Нас Вработени
Актив по природни науки PDF Печати Е-пошта

 

Богде Коцева Елизабета Иговска
професор по биологија                                                професор по биологија
KOCEVA-BOGDE IGOVSKA-ELIZABETA


Валентина Димитрова Кристина Крстева
професор по географија професор по физика


Магдалена Убавкова Даница Пецова
професор по хемија професор по хемија
   PECOVA DANICA
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер