Array

Мисија и цел

Во време на брз технолошки развој, глобализација, информатичка револуција и реформи во образовнието, се трудиме, подготвени да го дочекаме, прифаќајќи ги промените и новонастанатите услови како предизвик, борејќи се за својата позиција и афирмација со постигнување на нови применливи знаења, квалитет, иновативност и искористување на сите внатрешни потенцијали на училиштето.

 

Home За Нас Актив по спорт, музика, уметност и мир, заштита и толеранција
Актив по спорт, музика, уметност и мир, заштита и толеранција PDF Печати Е-пошта
 
Александар Јорданов  Драган Вељковиќ
професор по мир, заштита и толеранција                професор по музичка уметност
 

 

 
Блаже Велков Блашко Клинчаров
професор по спорт и спортски активности    професор по спорт и спортски активности


Илија Шиков Тимче Пецов
професор по спорт и спортски активности професор по спорт и спортски активности
SIKOV_ILIJA
 
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер