Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home Настава Времетр. часови
Времетраење на претпладневната и попладневната смена PDF Печати Е-пошта

-

Времетраење на претпладневната и попладневната смена

 

I – ПРВА СМЕНА

II – ВТОРА СМЕНА

I час

07:00  -  07:45

I час

13:00  -  13:45

II час

07:45  -  08:30

II час

13:45  -  14:30

III час

08:50  -  09:35

III час

14:50  -  15:35

IV час

09:40 -  10:25

IV час

15:40  -  16:25

V час

10:30  -  11:15

V час

16:30  -  17:15

VI час

11:20  -  12:05

VI час

17:20  -  18:05

VII час

12:05  -  12:50

VII час

18:05  -  18:50

 
 

 

Последно освежено на четврток, 27 ноември 2014 01:02
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер