Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home Настава Е-збирка на трудови
Е-збирка на трудови PDF Печати Е-пошта

 

Pdf-golema Воведување на ИКТ во наставниот процес – успешна приказна од гимназијата „Добри Даскалов“ од Кавадарци

Pdf-golema Прирачник за користење на системот за електронско учење - Moodle

issuu-s 10-та Конфренција за Информатика и Информатичка технологија (CIIT 2013)

Наслов на труд: Ефикасност во користење на е-учење Moodle во образовниот процес

 

Прирачник за користење на системот за електронско учење - Moodle

Прирачник за користење на системот за електронско учење - Moodle

 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер