Array

Мисија и цел

Во време на брз технолошки развој, глобализација, информатичка револуција и реформи во образовнието, се трудиме, подготвени да го дочекаме, прифаќајќи ги промените и новонастанатите услови како предизвик, борејќи се за својата позиција и афирмација со постигнување на нови применливи знаења, квалитет, иновативност и искористување на сите внатрешни потенцијали на училиштето.

 

Home Настава Уписи
Уписи PDF Печати Е-пошта

Logo Gimnazija

 

                              И Н Ф О Р М А Т О Р

 

          за упис во I година во учебната 2018/2019 година

            во СОУ Гимназија „Добри Даскалов“ Кавадарци

 

О Г Л А С за запишување на ученици во СОУ Гимназија „Добри Даскалов“ Кавадарци за учебната 2018/2019 година можете да погледнете на следниот линк.

И Н Ф О Р М А Т О Р за упис во I (прва) година во учебната 2018/2019 годинаво СОУ Гимназија „Добри Даскалов“ Кавадарци на следниот линк.

 

 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер