Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home
Се одржа регионалниот натпревар по француски јазик PDF Печати Е-пошта
вторник, 25 април 2017 17:22

На 01.04.2017 во нашето училиште се одржа регионалниот натпревар по француски за учениците од трета година гимназија (класична и билингвална) и девето одделение “Олимпијади” 2017 во организација на Здружението на професори по француски јазик и регионалниот координатор Светлана Несторова –Мицев.

Од нашето училиште учествуваа ученичките Зорица Пендева (1 место) и Верица Ставрова (2 место) од III-1 под менторство на професорката по француски јазик Светлана Несторова –Мицев.

Според освоените поени двете ученички се пласираа на државниот натпревар што се одржа на 22.04.2017 и освоија Верица Ставрова четврто место, Зорица Пендева петто место.

Светлана Несторова-Мицев

Последно освежено на вторник, 25 април 2017 17:25
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер