Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home
Одбележан Денот на Планетата Земја PDF Печати Е-пошта
петок, 28 април 2017 10:00

22 Април – Светскиот ден на Планетата Земја, се одбележа и во нашето учииште. По тој повод ученици од втора година со изработка на постери се обидоа да го поттикнат создавањето на здрава животна средина преку раззеленување на населените места и поттикнување поголема свест кај сите нас за заштита на земјата.

den-planeta-zemja

Последно освежено на петок, 28 април 2017 10:05
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер