Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home
Традиционално се одржа XVI Шаховското првенство PDF Печати Е-пошта
сабота, 06 мај 2017 00:08

На 08.03.2017 година во СОУ Гимназија „Добри Даскалов“ традиционално се одржа XVI Шаховското првенство. На првенството учество земаа 38 ученици од нашата гимназија под менторство на проф. по историја Горан Пановски.

Финалниот натпревар се одржа на 14.04.2017 година, каде  I место освои Ѓорѓи Ристов II-2, II место Горан Ѓерѓев III-2 и  III место Душан Петров II-1. Кај девојчињата I место освои Надица Мишева I-5, II место Милена Трикиќ II-1 и III место Марија Глигорова II-2.

0-02-05-0913314b524feaee1e3a294a9d35dd9cd3247b627e153ee70647516ec319c7cb full

18838774 10208504343037006 1390437478 o

 

 

 

0-02-05-43dfe863ab3015c91fdb0923cf666671e06c3f5f5e4ee0ebc08643762716072a full


0-02-05-b50cc569e4e7369021e196939b24e686100e604ec1f7d89413765b2445b739c2 full

 

0-02-05-71a2d54c7b76ca8e9b3e2f7579d95a1928ffa85a5cd28c9d1cd4ce159c45f4bf full

0-02-05-944c9f57a2b5d01c1b0f5e5b6273e00b5a485115e7824377e923d3b02a4cc0e6 full

0-02-05-b39e8d73a29a6770bf3a8585ba818c1e591c11b6a2b98c4152fe4ff2eb3e8027 full

0-02-05-bfab7d4b0d23ee438fc468adc458110258133b43fa919da18244ee47e36bd229 full

0-02-05-c05c0dca6c00107681d4f502b1bc403e78d23080501dea1bdb7617c7a8092879 full

0-02-05-57af26f3772785f87485e817fc2318a3b6dd519a11492846ebb3f6dc58ae11c8 full

0-02-05-25482219245587e30c18ee9296eea3157f4432347c16d42532f7b1210f5a7a9e full

0-02-05-5605a8f610c2a54ca88b32cf1932d87a89815b0aedcea3b5a148b4c45e8f8b0f full

18838499 10208504343717023 649501393 o

18870029 10208504345157059 302870187 o

18869983 10208504343117008 1473374744 o

18870162 10208504343277012 1789430969 o

Последно освежено на четврток, 01 јуни 2017 23:16
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер