Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home
Избран претседател на Ученичката /Младинска организација PDF Печати Е-пошта
четврток, 19 октомври 2017 09:04

На ден 12.10.2017 година (четврток) во училишната кино-сала се одржа Втората седница на Ученичката /Младинска организација со цел избор на претседател и заменик претседател во учебната 2017/2018 година.

22496901 1603319546355393 2003029022 o

По упатениот Повик на Првата конститутивна седница на Ученичката /Младинска организација за избор на претседател заклучно со 12.10.2017 година (четврток) за претседател на Училишната /Младинска организација аплицираа четири кандидати: Митко Јовановски, Драги Алексовски, Ѓорѓи Стојанов и Филип Липтов. Учениците се претставија пред присутните со програма за работа на Ученичката /Младинска организација и ги истакнаа причините кои ги мотивирале да аплицираат за оваа функција. По извршениот избор преку тајно гласање за претседател на Училишната /Младинска организација во учебната 2017/2018 година беше избран ученикот Ѓорѓи Стојанов. За заменик претседател беше избрана ученикот Митко Јовановски. На присутните им се обрати Директорката Г-ѓа Невенка Поп Ангелова, а на претседателот и заменик претседателот им посака успешна работа.

22497171 1603320623021952 1109861056 o

22497198 1603319743022040 1390906075 o

22546758 1603320636355284 1585174189 o

22553608 1603319653022049 1572516832 o

 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер