Array

Мисија и цел

Во време на брз технолошки развој, глобализација, информатичка револуција и реформи во образовнието, се трудиме, подготвени да го дочекаме, прифаќајќи ги промените и новонастанатите услови како предизвик, борејќи се за својата позиција и афирмација со постигнување на нови применливи знаења, квалитет, иновативност и искористување на сите внатрешни потенцијали на училиштето.

 

Home
Научно-историска екскурзија во Скопје на учениците во II година PDF Печати Е-пошта
вторник, 24 октомври 2017 12:32

Во склоп на наставниот план и програма за работа во наставната 2017/2018 г. учениците од втора год. на ден 20.10.2017 г. беа во посета на Скопје. Посетата ја остварија вкупно 130 ученици од можните 163.

Се посетија Природно научниот музеј, зоолошката градина и Музејот на македонската револуционерна борба.

22833664 1503259919752390 8472528 o

22773580 1501502256594823 1355289053 n

 

22850173 1989034627981290 905656303 o  22790212 1989034274647992 1860544292 o

  22782422 283435765501634 1953398477 n  22831360 283435835501627 1935059152 o

22809993 1501502236594825 1981186935 n  22810111 1501505753261140 789657639 o

Последно освежено на среда, 25 октомври 2017 21:30
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер