Array

Mission and goal

In times of rapid technological development, globalization, information revolution and educational reforms, we try and are ready to meet by embracing the changes and emerging conditions as a chalenge, fighting for our position and affirmation with the achievement of new  applicable knowledge, quality, innovation and utilizing all internal potentials within the school.

Home
Клубот на читатели во посета на есенскиот Саем на книгата PDF Print E-mail
Sunday, November 05 2017 14:49

Традиционалниот есенски Саем на книгата во Кавадарци се одржа од 30. X до 4. XI 2017 г. во просториите на Градската библиотеката „Феткин“.

По тој повод челновите на Клубот на читатели при СОУ Гимназија „Добри Даскалов “, под менторство на професорката Катица Манева, го посетија Саемот и ги разгледаа штандовите полни со книги. Љубителите на уметничката литература имаа можност да набават одредени изданија со промотивни цени.

viber image1

viber image2

Членовите на Клубот на читатели одржааа состанок во просториите на Градската библиотека, при што учениците разговараа за прочитани дела, си препорачаа одредени автори и сл. Саемот на книгата секоја годинаа се одржува по повод месецот на книгата во рамките на Кавадаречката културна есен.

Текстот го напиша: Ружди Кесаси, ученик во III-5

viber image3

viber image4

 

e-Learning

Banner

iOERc.mk

Banner

DIGITeachEUrope

Banner

Отворени едукативни ресурси

Bulletin board

Banner

State Final Exam

Banner

Duration of classes

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner