Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home Настава Две втори места на XXII меѓународен фестивал Утринска ѕвезда во Банско, Р.Бугарија
Две втори места на XXII меѓународен фестивал Утринска ѕвезда во Банско, Р.Бугарија PDF Печати Е-пошта

Од 29 ноември до 3 декември 2017 година во Банско, Р.Бугарија се одржа XXII меѓународен фестивал Утринска ѕвезда. Учениците од гимназијата "Добри Даскалов" Кавадарци настапија со театарската претстава "Бегалка" под менторство на професорите Гордана Еленова и Кочо Кочов и театарската претстава "Сон на летната ноќ" под менторство на професорката Катица Манева и двете за наша особена радост и гордост освоија II место. Ова е уште еден голем успех на кавадаречките гимназијалци кои години наназад ги освојуваат најпрестижните награди на меѓународни натпревари и фестивали.

Photo 12-6-17 09 33 36

 Photo 12-3-17 17 35 30

24852276 1542453799164492 8528368260845841458 n

0-02-04-0e0a1a18704d7458a3d6fb559ff252084c23fab74f394f0e5207732bd88679aa full

0-02-04-474be8e29569aebcf2ef038509a60220552e1b4ced91b9f0dc85e56c5967bd6c full

0-02-04-dfb850e8fd2fc3d12f2b4272029508478b5ec05c9fe26b9c5a6016b0d859b7b2 full

24774769 1542453825831156 1723181886718527077 n

0-02-05-5eb87d87d472186ec408a67ec1991f899115e8f92905e74c08267996a84d3f72 full  0-02-05-816c089ec1aac83b61981456a12c41982d0c11dfe61223868202fe4f14e523d8 full

Photo 12-6-17 09 47 42

Photo 12-6-17 09 47 37

Последно освежено на среда, 06 декември 2017 17:46
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер