Array

Мисија и цел

Во време на брз технолошки развој, глобализација, информатичка револуција и реформи во образовнието, се трудиме, подготвени да го дочекаме, прифаќајќи ги промените и новонастанатите услови како предизвик, борејќи се за својата позиција и афирмација со постигнување на нови применливи знаења, квалитет, иновативност и искористување на сите внатрешни потенцијали на училиштето.

 

Home
Две втори места на XXII меѓународен фестивал Утринска ѕвезда во Банско, Р.Бугарија PDF Печати Е-пошта
недела, 03 декември 2017 20:27

Од 29 ноември до 3 декември 2017 година во Банско, Р.Бугарија се одржа XXII меѓународен фестивал Утринска ѕвезда. Учениците од гимназијата "Добри Даскалов" Кавадарци настапија со театарската претстава "Бегалка" под менторство на професорите Гордана Еленова и Кочо Кочов и театарската претстава "Сон на летната ноќ" под менторство на професорката Катица Манева и двете за наша особена радост и гордост освоија II место. Ова е уште еден голем успех на кавадаречките гимназијалци кои години наназад ги освојуваат најпрестижните награди на меѓународни натпревари и фестивали.

Photo 12-6-17 09 33 36

 Photo 12-3-17 17 35 30

24852276 1542453799164492 8528368260845841458 n

0-02-04-0e0a1a18704d7458a3d6fb559ff252084c23fab74f394f0e5207732bd88679aa full

0-02-04-474be8e29569aebcf2ef038509a60220552e1b4ced91b9f0dc85e56c5967bd6c full

0-02-04-dfb850e8fd2fc3d12f2b4272029508478b5ec05c9fe26b9c5a6016b0d859b7b2 full

24774769 1542453825831156 1723181886718527077 n

0-02-05-5eb87d87d472186ec408a67ec1991f899115e8f92905e74c08267996a84d3f72 full  0-02-05-816c089ec1aac83b61981456a12c41982d0c11dfe61223868202fe4f14e523d8 full

Photo 12-6-17 09 47 42

Photo 12-6-17 09 47 37

Последно освежено на среда, 06 декември 2017 17:46
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер