Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home
Oдржана работилница на тема: Изработка на бизнис план PDF Печати Е-пошта
петок, 13 јули 2018 16:48

Проф. д-р Филип Ивановски и проф. д-р Македонка Димитрова од University American College - Скопје, во соработка со Агенцијата за поддршка на претприемништвото на Република Македонија и Уакс институтот за претприемништво и лидерски развој, на 03.07.2018 година во Битола оддржаа работилница на тема: Изработка на бизнис план.

На едукативно богатата и креативна работилница наменета за професори, учествуваа професори од целата Република Македонија, а учество земаа и професорите од СОУ "Гимназија Добри Даскалов"- Кавадарци: Лоска Давчева, Жанета Делова и Татјана Ралевска.

36679871 10214447476158569 3113776355305586688 n

36656587 10214447476438576 4141985139351617536 n

Организирани во групи, сите учесници изработија бизнис план кој на крајот од работилницата секоја група го презентираше преку свој претставник.

Во секој случај треба да се спомене и тоа дека оваа работилница беше проследена со едукативно дружење меѓу професорите од Републиката. Благодарност до организаторите за спроведената обука.

             36634370 10214447477118593 7580499702710272000 n  36637450 10214447476318573 729883366437945344 n

Последно освежено на петок, 13 јули 2018 16:55
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер