Array

Mission and goal

In times of rapid technological development, globalization, information revolution and educational reforms, we try and are ready to meet by embracing the changes and emerging conditions as a chalenge, fighting for our position and affirmation with the achievement of new  applicable knowledge, quality, innovation and utilizing all internal potentials within the school.

Home
Oдржана работилница на тема: Изработка на бизнис план PDF Print E-mail
Friday, July 13 2018 16:48

Проф. д-р Филип Ивановски и проф. д-р Македонка Димитрова од University American College - Скопје, во соработка со Агенцијата за поддршка на претприемништвото на Република Македонија и Уакс институтот за претприемништво и лидерски развој, на 03.07.2018 година во Битола оддржаа работилница на тема: Изработка на бизнис план.

На едукативно богатата и креативна работилница наменета за професори, учествуваа професори од целата Република Македонија, а учество земаа и професорите од СОУ "Гимназија Добри Даскалов"- Кавадарци: Лоска Давчева, Жанета Делова и Татјана Ралевска.

36679871 10214447476158569 3113776355305586688 n

36656587 10214447476438576 4141985139351617536 n

Организирани во групи, сите учесници изработија бизнис план кој на крајот од работилницата секоја група го презентираше преку свој претставник.

Во секој случај треба да се спомене и тоа дека оваа работилница беше проследена со едукативно дружење меѓу професорите од Републиката. Благодарност до организаторите за спроведената обука.

             36634370 10214447477118593 7580499702710272000 n  36637450 10214447476318573 729883366437945344 n

Last Updated on Friday, July 13 2018 16:55
 

e-Learning

Banner

iOERc.mk

Banner

DIGITeachEUrope

Banner

Отворени едукативни ресурси

Bulletin board

Banner

State Final Exam

Banner

Duration of classes

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner