Array

Мисија и цел

Во време на брз технолошки развој, глобализација, информатичка револуција и реформи во образовнието, се трудиме, подготвени да го дочекаме, прифаќајќи ги промените и новонастанатите услови како предизвик, борејќи се за својата позиција и афирмација со постигнување на нови применливи знаења, квалитет, иновативност и искористување на сите внатрешни потенцијали на училиштето.

 

Home
Одржан LXII Државен натпревар по математика PDF Печати Е-пошта
среда, 10 април 2019 22:35

На 16.03.2019 година на Факултет за Електротехнички науки се одржа LXII Државен натпревар по математика и Цветанка Пасинечка се здоби со III награда.

Photo 4-9-19 15 28 39

Photo 4-9-19 15 28 32

Photo 4-9-19 15 28 42

Photo 4-9-19 15 28 35

 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер