Array

Мисија и цел

Во време на брз технолошки развој, глобализација, информатичка револуција и реформи во образовнието, се трудиме, подготвени да го дочекаме, прифаќајќи ги промените и новонастанатите услови како предизвик, борејќи се за својата позиција и афирмација со постигнување на нови применливи знаења, квалитет, иновативност и искористување на сите внатрешни потенцијали на училиштето.

 

Home Настава Огласна табла
Огласна табла


Соопштение за почеток на наставата во новата учебна година
Огласна табла
понеделник, 31 август 2015 13:25

Им се соопштува на сите ученици и предметни наставници дека редовната настава за учебната 2015/2016 година започнува на 01.09.2015 година (вторник).

Учениците од I (прва) и III (трета) година ќе бидат на настава во претпладневната смена со почеток во 07:00 часот.

Учениците од II (втора) и IV (четврта) година ќе бидат на настава во попладневната смена со почеток во 13:00 часот.

Датум:                                                                                                         Невенка Поп-Ангелова,

31.08.2015 година                                                                                                Директор

Последно освежено на понеделник, 31 август 2015 13:35
 


Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Пофалби и поплаки - Дете правобранител

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер