Array

Мисија и цел

Во време на брз технолошки развој, глобализација, информатичка револуција и реформи во образовнието, се трудиме, подготвени да го дочекаме, прифаќајќи ги промените и новонастанатите услови како предизвик, борејќи се за својата позиција и афирмација со постигнување на нови применливи знаења, квалитет, иновативност и искористување на сите внатрешни потенцијали на училиштето.

 

Home Настава
Настава
DIGITeachEUrope PDF Печати Е-пошта

Назив на проектот: Развивање дигитални средини за учење за училиштата во Европа

Developing digital learning environments for schools in Europe -DIGITeachEUrope


Erasmus+ проект од Клучна акција 2 - Соработка за иновација и размена на добри практики

 

Последно освежено на вторник, 24 октомври 2017 21:01
Повеќе...
 
iOERc Erasmus+ PDF Печати Е-пошта

Назив на проектот: Интегрирање на електронското учење во училниците

"Integrating E-Learning and Open Educational Resources into Classroom“- iOERc

Повеќе...
 
Наставен план и програма PDF Печати Е-пошта

Наставни планови и програми за гимназиско и стручно образование и проектни активности

 

 

 

Повеќе...
 
Документи PDF Печати Е-пошта

 

Во прилог можете да ги погледнете следните документи за работата на училиштето: 

 

 

 

 

 

Повеќе...
 
Сметки за втор примерок PDF Печати Е-пошта

 

 

 

Потребни податоци за издавање на втор примерок на диплома или свидетелство се:

 

 

Повеќе...
 
Вонредни ученици PDF Печати Е-пошта

 

 

 Потребни документи за вонредни ученици:

 

 

 

 

Повеќе...
 
Државна матура PDF Печати Е-пошта

 

Соопштенија и информации за Државна матура во учебната 2018/2019 г.

Потребни информации за Државна матура може да се добијат и преку ИНТЕРНЕТ на www.matura.gov.mk

Флаер за Државна матура линк

Упатство за изработка на проектна задача како дел од Државна матура тука.

Повеќе...
 
Ученици коишто учествувале на натпревари во учебната 2009/2010 година PDF Печати Е-пошта
Последно освежено на понеделник, 16 август 2010 08:45
Повеќе...
 
Времетраење на претпладневната и попладневната смена PDF Печати Е-пошта

-

Времетраење на претпладневната и попладневната смена

 

I – ПРВА СМЕНА

II – ВТОРА СМЕНА

I час

07:00  -  07:45

I час

13:00  -  13:45

II час

07:45  -  08:30

II час

13:45  -  14:30

III час

08:50  -  09:35

III час

14:50  -  15:35

IV час

09:40 -  10:25

IV час

15:40  -  16:25

V час

10:30  -  11:15

V час

16:30  -  17:15

VI час

11:20  -  12:05

VI час

17:20  -  18:05

VII час

12:05  -  12:50

VII час

18:05  -  18:50

 
 

 

Последно освежено на четврток, 27 ноември 2014 01:02
 
Е-збирка на трудови PDF Печати Е-пошта

 

Pdf-golema Воведување на ИКТ во наставниот процес – успешна приказна од гимназијата „Добри Даскалов“ од Кавадарци

Pdf-golema Прирачник за користење на системот за електронско учење - Moodle

issuu-s 10-та Конфренција за Информатика и Информатичка технологија (CIIT 2013)

Наслов на труд: Ефикасност во користење на е-учење Moodle во образовниот процес

 

Прирачник за користење на системот за електронско учење - Moodle

Прирачник за користење на системот за електронско учење - Moodle

 


Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер