Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home Photos

Albums

View Photos
35 Photos
Доделување на наградите од конкурсот...
Modified 3pm - May 30, 2013
Created 3pm - May 30, 2013
View Photos
36 Photos
Класни првенства 2013
Modified 1pm - May 20, 2013
Created 1pm - May 20, 2013
View Photos
29 Photos
Одбележан денот на планетата Земја и...
Modified 1pm - April 29, 2013
Created 1pm - April 29, 2013
View Photos
17 Photos
Одбележан 21 март - денот на пролетта
Modified 1pm - March 22, 2013
Created 1pm - March 22, 2013
View Photos
23 Photos
Дивна Пешиќ и Васка Леонтиќ гости во...
Modified 2pm - March 14, 2013
Created 1pm - March 14, 2013
View Photos
30 Photos
СОУ Гимназија Добри Даскалов...
Modified 10am - December 17, 2012
Created 9am - December 17, 2012
View Photos
50 Photos
Ден на овошјето и зеленчукот
Modified 8pm - June 8, 2012
Created 8pm - June 8, 2012
View Photos
109 Photos
„Чорбаџи Теодос” пред кавадаречката...
Modified 10pm - April 26, 2012
Created 3pm - April 26, 2012
View Photos
90 Photos
Ден на екологијата (21.03.2012) година)
Modified 8pm - March 26, 2012
Created 8pm - March 26, 2012
View Photos
20 Photos
Посета на претставници од Светска...
Modified 3am - March 16, 2012
Created 3am - March 16, 2012
View Photos
89 Photos
Топли напитоци - природни чаеви
Modified 9pm - March 6, 2012
Created 8pm - March 6, 2012
View Photos
50 Photos
Пелистер
Modified 6pm - February 27, 2012
Created 6pm - February 27, 2012
<< Почеток < Пред 1 2 3 Следно > Крај >>
Страница 1 од 3

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер