Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home Галерија Завршна манифестација „Бидете секогаш со најдобрите“
Галерија - Завршна манифестација „Бидете секогаш со најдобрите“
dsc_0847 large
 
Image Detail
dsc_0849 large
 
Image Detail
dsc_0851 large
 
Image Detail
dsc_0852 large
 
Image Detail
dsc_0855 large
 
Image Detail
dsc_0856 large
 
Image Detail
dsc_0857 large
 
Image Detail
dsc_0858 large
 
Image Detail
dsc_0859 large
 
Image Detail
dsc_0860 large
 
Image Detail
dsc_0862 large
 
Image Detail
dsc_0864 large
 
Image Detail
dsc_0865 large
 
Image Detail
dsc_08658 large
 
Image Detail
dsc_0867 large
 
Image Detail
dsc_0870 large
 
Image Detail
dsc_0871 large
 
Image Detail
dsc_0876 large
 
Image Detail
dsc_0877 large
 
Image Detail
dsc_0878 large
 
Image Detail
dsc_0879 large
 
Image Detail
dsc_0881 large
 
Image Detail
dsc_0882 large
 
Image Detail
dsc_0885 large
 
Image Detail
dsc_0886 large
 
Image Detail
dsc_0891 large
 
Image Detail
dsc_0900 large
 
Image Detail
dsc_0903 large
 
Image Detail
dsc_0905 large
 
Image Detail
dsc_0908 large
 
Image Detail
dsc_0911 large
 
Image Detail
dsc_0914 large
 
Image Detail
dsc_0916 large
 
Image Detail
img_4642
 
Image Detail
img_4644
 
Image Detail
img_4645
 
Image Detail
img_4652
 
Image Detail
img_4653
 
Image Detail
img_4656
 
Image Detail
img_4657
 
Image Detail
img_4662
 
Image Detail
img_4673
 
Image Detail
img_4676
 
Image Detail
img_4679
 
Image Detail
img_4681
 
Image Detail
img_4682
 
Image Detail
img_4683
 
Image Detail
img_4689
 
Image Detail
img_4692
 
Image Detail
img_4696
 
Image Detail
img_4697
 
Image Detail
img_4702
 
Image Detail
img_4705
 
Image Detail
img_4706
 
Image Detail
img_4708
 
Image Detail
img_4709
 
Image Detail
img_4710
 
Image Detail
img_4711
 
Image Detail
img_4712
 
Image Detail
img_4713
 
Image Detail
img_4714
 
Image Detail
img_4718
 
Image Detail
img_4719
 
Image Detail
img_4720
 
Image Detail
img_4721
 
Image Detail
img_4722
 
Image Detail
img_4723
 
Image Detail
img_4727
 
Image Detail
img_4728
 
Image Detail
img_4729
 
Image Detail
img_4730
 
Image Detail
img_4735
 
Image Detail
img_4736
 
Image Detail
img_4737
 
Image Detail
img_4738
 
Image Detail
img_4740
 
Image Detail
img_4743
 
Image Detail
img_4744
 
Image Detail
img_4745
 
Image Detail
img_4746
 
Image Detail
img_4747
 
Image Detail
img_4748
 
Image Detail
img_4749
 
Image Detail
img_4750
 
Image Detail
img_4755
 
Image Detail
img_4757
 
Image Detail
img_4758
 
Image Detail
 
Прикажи # 
 
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер