Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home Галерија Завршна манифестација на Проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција во образованието
Галерија - Завршна манифестација на Проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција во образованието
dsc_0296
 
Image Detail
dsc_0298
 
Image Detail
dsc_0299
 
Image Detail
dsc_0300
 
Image Detail
dsc_0301
 
Image Detail
dsc_0302
 
Image Detail
dsc_0304
 
Image Detail
dsc_0306
 
Image Detail
dsc_0308
 
Image Detail
dsc_0310
 
Image Detail
dsc_0314
 
Image Detail
dsc_0315
 
Image Detail
dsc_0319
 
Image Detail
dsc_0322
 
Image Detail
dsc_0323
 
Image Detail
dsc_0325
 
Image Detail
dsc_0326
 
Image Detail
dsc_0327
 
Image Detail
dsc_0329
 
Image Detail
dsc_0330
 
Image Detail
dsc_0333
 
Image Detail
dsc_0334
 
Image Detail
dsc_0335
 
Image Detail
dsc_0337
 
Image Detail
 
Прикажи # 
 
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер