Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home Галерија Патронен празник 2014
Галерија - Патронен празник 2014
dsc_0232
 
Image Detail
dsc_0233
 
Image Detail
dsc_0236
 
Image Detail
dsc_0238
 
Image Detail
dsc_0239
 
Image Detail
dsc_0241
 
Image Detail
dsc_0242
 
Image Detail
dsc_0244
 
Image Detail
dsc_0245
 
Image Detail
dsc_0246
 
Image Detail
dsc_0247
 
Image Detail
dsc_0248
 
Image Detail
dsc_0250
 
Image Detail
dsc_0251
 
Image Detail
dsc_0254
 
Image Detail
dsc_0256
 
Image Detail
dsc_0257
 
Image Detail
dsc_0259
 
Image Detail
dsc_0261
 
Image Detail
dsc_0264
 
Image Detail
dsc_0266
 
Image Detail
dsc_0267
 
Image Detail
dsc_0270
 
Image Detail
dsc_0271
 
Image Detail
dsc_0272
 
Image Detail
dsc_0273
 
Image Detail
dsc_0274
 
Image Detail
dsc_0275
 
Image Detail
dsc_0278
 
Image Detail
dsc_0280
 
Image Detail
dsc_0281
 
Image Detail
dsc_0282
 
Image Detail
dsc_0284
 
Image Detail
dsc_0286
 
Image Detail
dsc_0288
 
Image Detail
dsc_0289
 
Image Detail
dsc_0291
 
Image Detail
dsc_0292
 
Image Detail
dsc_0293
 
Image Detail
dsc_0295
 
Image Detail
dsc_0296
 
Image Detail
dsc_0297
 
Image Detail
dsc_0298
 
Image Detail
dsc_0299
 
Image Detail
dsc_0300
 
Image Detail
dsc_0301
 
Image Detail
dsc_0303
 
Image Detail
dsc_0304
 
Image Detail
dsc_0305
 
Image Detail
dsc_0306
 
Image Detail
dsc_0309
 
Image Detail
dsc_0310
 
Image Detail
dsc_0311
 
Image Detail
dsc_0312
 
Image Detail
dsc_0313
 
Image Detail
dsc_0314
 
Image Detail
dsc_0315
 
Image Detail
dsc_0316
 
Image Detail
dsc_0318
 
Image Detail
dsc_0319
 
Image Detail
dsc_0320
 
Image Detail
dsc_0321
 
Image Detail
dsc_0322
 
Image Detail
dsc_0323
 
Image Detail
dsc_0326
 
Image Detail
dsc_0329
 
Image Detail
dsc_0330
 
Image Detail
dsc_0331
 
Image Detail
dsc_0332
 
Image Detail
dsc_0333
 
Image Detail
dsc_0334
 
Image Detail
dsc_0336
 
Image Detail
dsc_0337
 
Image Detail
dsc_0338
 
Image Detail
dsc_0339
 
Image Detail
dsc_0341
 
Image Detail
dsc_0342
 
Image Detail
dsc_0344
 
Image Detail
dsc_0346
 
Image Detail
dsc_0348
 
Image Detail
dsc_0350
 
Image Detail
dsc_0351
 
Image Detail
dsc_0352
 
Image Detail
dsc_0353
 
Image Detail
dsc_0354
 
Image Detail
dsc_0355
 
Image Detail
dsc_0356
 
Image Detail
dsc_0358
 
Image Detail
dsc_0360
 
Image Detail
dsc_0361
 
Image Detail
dsc_0362
 
Image Detail
dsc_0363
 
Image Detail
dsc_0364
 
Image Detail
dsc_0365
 
Image Detail
dsc_0366
 
Image Detail
dsc_0367
 
Image Detail
dsc_0368
 
Image Detail
dsc_0370
 
Image Detail
dsc_0371
 
Image Detail
dsc_0373
 
Image Detail
 
Прикажи # 
 
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер