Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home Галерија Посета на биохемиската лабораторија „Еми Медикус” Кавадарци
Галерија - Посета на биохемиската лабораторија „Еми Медикус” Кавадарци
10984702_1027041293977312_1536508283_n
 
Image Detail
10984823_1027041410643967_910029622_n
 
Image Detail
10984891_1027041433977298_1009028408_n
 
Image Detail
11003979_1027041313977310_273588613_n
 
Image Detail
11003987_1027041437310631_883246466_n
 
Image Detail
11004382_1027041373977304_1424155105_n
 
Image Detail
11004811_1027041317310643_1986988462_n
 
Image Detail
11006037_1027041323977309_1408513005_n
 
Image Detail
11007678_1027041420643966_1581167188_n
 
Image Detail
11008916_1027041330643975_297844461_n
 
Image Detail
11009079_1027041390643969_883810065_n
 
Image Detail
11014737_1027041307310644_562174289_n
 
Image Detail
11015276_1027041447310630_1520032000_n
 
Image Detail
 
Прикажи # 
 
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер