Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home Галерија Учество на меѓународниот фестивал на наука „Дај(т)е се на знање“ во Прва крагуевачка гимназија
Галерија - Учество на меѓународниот фестивал на наука „Дај(т)е се на знање“ во Прва крагуевачка гимназија
alim9325
 
Image Detail
alim9326
 
Image Detail
alim9327
 
Image Detail
alim9328
 
Image Detail
alim9329
 
Image Detail
alim9330
 
Image Detail
alim9331
 
Image Detail
alim9357
 
Image Detail
alim9358
 
Image Detail
alim9359
 
Image Detail
alim9360
 
Image Detail
alim9361
 
Image Detail
alim9362
 
Image Detail
alim9379
 
Image Detail
alim9415
 
Image Detail
alim9449
 
Image Detail
alim9455
 
Image Detail
alim9462
 
Image Detail
alim9469
 
Image Detail
alim9470
 
Image Detail
alim9476
 
Image Detail
alim9477
 
Image Detail
alim9478
 
Image Detail
alim9485
 
Image Detail
alim9320
 
Image Detail
alim9322
 
Image Detail
 
Прикажи # 
 
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер