Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home Галерија Вежба за заштита и спасување на учениците и вработените во гимназијата
Галерија - Вежба за заштита и спасување на учениците и вработените во гимназијата
dscn0137
 
Image Detail
dscn0138
 
Image Detail
dscn0139
 
Image Detail
dscn0140
 
Image Detail
dscn0141
 
Image Detail
dscn0142
 
Image Detail
dscn0143
 
Image Detail
dscn0144
 
Image Detail
dscn0145
 
Image Detail
dscn0147
 
Image Detail
dscn0148
 
Image Detail
dscn0149
 
Image Detail
dscn0150
 
Image Detail
dscn0151
 
Image Detail
dscn0152
 
Image Detail
dscn0153
 
Image Detail
dscn0154
 
Image Detail
dscn0155
 
Image Detail
dscn0156
 
Image Detail
dscn0157
 
Image Detail
dscn0158
 
Image Detail
dscn0159
 
Image Detail
dscn0160
 
Image Detail
dscn0161
 
Image Detail
dscn0162
 
Image Detail
dscn0163
 
Image Detail
dscn0164
 
Image Detail
dscn0165
 
Image Detail
dscn0166
 
Image Detail
dscn0167
 
Image Detail
dscn0168
 
Image Detail
dscn0169
 
Image Detail
dscn0170
 
Image Detail
dscn0171
 
Image Detail
dscn0172
 
Image Detail
dscn0173
 
Image Detail
dscn0174
 
Image Detail
dscn0175
 
Image Detail
dscn0176
 
Image Detail
dscn0177
 
Image Detail
dscn0178
 
Image Detail
dscn0179
 
Image Detail
dscn0180
 
Image Detail
dscn0181
 
Image Detail
dscn0182
 
Image Detail
dscn0183
 
Image Detail
dscn0184
 
Image Detail
dscn0185
 
Image Detail
dscn0186
 
Image Detail
dscn0187
 
Image Detail
dscn0188
 
Image Detail
dscn0189
 
Image Detail
dscn0190
 
Image Detail
dscn0191
 
Image Detail
dscn0192
 
Image Detail
dscn0193
 
Image Detail
dscn0194
 
Image Detail
dscn0195
 
Image Detail
dscn0196
 
Image Detail
dscn0197
 
Image Detail
dscn0198
 
Image Detail
imag0845
 
Image Detail
imag0846
 
Image Detail
imag0847
 
Image Detail
imag0850
 
Image Detail
imag0853
 
Image Detail
imag0854
 
Image Detail
imag0857
 
Image Detail
imag0858
 
Image Detail
imag0860
 
Image Detail
imag0862
 
Image Detail
imag0863
 
Image Detail
imag0864
 
Image Detail
imag0865
 
Image Detail
imag0867
 
Image Detail
imag0868
 
Image Detail
imag0869
 
Image Detail
imag0870
 
Image Detail
imag0871
 
Image Detail
imag0872
 
Image Detail
imag0873
 
Image Detail
imag0874
 
Image Detail
imag0875
 
Image Detail
imag0883
 
Image Detail
imag0886
 
Image Detail
 
Прикажи # 
 
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер