Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home Галерија Престојот во Шведска ги прошири нашите видици и станавме побогати со нови доживувања и знаења
Галерија - Престојот во Шведска ги прошири нашите видици и станавме побогати со нови доживувања и знаења
12063338_10156146531700370_4932927322114610018_n
 
Image Detail
12088284_1163463963668377_3952562511448232078_n
 
Image Detail
12088532_10156146532505370_1153701972238465542_n
 
Image Detail
2015-09-28 15.48.53
 
Image Detail
2015-09-28 15.52.57
 
Image Detail
2015-09-28 15.53.31
 
Image Detail
2015-09-28 15.53.32
 
Image Detail
2015-09-28 15.53.33
 
Image Detail
2015-09-28 16.31.16
 
Image Detail
2015-09-28 16.31.17
 
Image Detail
2015-09-28
 
Image Detail
2015-09-29 08.46.51
 
Image Detail
2015-09-29 08.46.55
 
Image Detail
2015-09-29 10.14.53
 
Image Detail
2015-09-29 10.14.54
 
Image Detail
2015-09-29 10.35.22
 
Image Detail
2015-09-29 10.36.38
 
Image Detail
2015-09-29 10.36.41
 
Image Detail
2015-09-29 10.36.49
 
Image Detail
2015-09-29 10.36.58
 
Image Detail
2015-09-29 12.07.04
 
Image Detail
2015-09-29 12.08.25
 
Image Detail
2015-09-29 12.12.15
 
Image Detail
2015-09-29 12.33.24
 
Image Detail
2015-09-29 18.07.26
 
Image Detail
2015-09-29 18.28.05
 
Image Detail
2015-09-29 18.29.07
 
Image Detail
2015-09-30 10.10.36
 
Image Detail
2015-09-30 10.35.19
 
Image Detail
2015-09-30 10.50.59
 
Image Detail
2015-09-30 10.51.33
 
Image Detail
2015-09-30 10.56.10
 
Image Detail
2015-09-30 11.06.27
 
Image Detail
2015-09-30 11.13.28
 
Image Detail
2015-09-30 11.29.56
 
Image Detail
2015-09-30 11.42.30
 
Image Detail
2015-09-30 11.49.59
 
Image Detail
2015-09-30 11.50.13
 
Image Detail
2015-09-30 11.52.51
 
Image Detail
2015-09-30 11.55.41
 
Image Detail
2015-09-30 12.01.19
 
Image Detail
2015-09-30 12.12.14
 
Image Detail
2015-09-30 13.43.06
 
Image Detail
2015-09-30 13.45.00
 
Image Detail
2015-09-30 13.58.39
 
Image Detail
2015-09-30 14.18.39
 
Image Detail
2015-09-30 14.26.27
 
Image Detail
2015-09-30 15.05.20
 
Image Detail
2015-09-30 15.06.08
 
Image Detail
2015-09-30 15.10.08
 
Image Detail
2015-09-30 18.12.47
 
Image Detail
2015-09-30 18.20.51
 
Image Detail
2015-10-01 10.07.13
 
Image Detail
2015-10-01 11.07.22
 
Image Detail
2015-10-01 17.18.15
 
Image Detail
2015-10-01 17.33.25
 
Image Detail
2015-10-01 17.51.23
 
Image Detail
2015-10-01 21.04.30
 
Image Detail
img_0002
 
Image Detail
img_0002a
 
Image Detail
img_0002b
 
Image Detail
img_0004
 
Image Detail
img_0004b
 
Image Detail
img_0006
 
Image Detail
img_0006a
 
Image Detail
img_0012
 
Image Detail
img_0013
 
Image Detail
img_0017
 
Image Detail
 
Прикажи # 
 
 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер