Настава

Suspendisse cursus nunc massa, sed eleifend tortor posuere ac. Quisque quis lectus tempus, malesuada justo id, tristique justo. 

N

DIGITeachEUrope

N

iOERc Erasmus+

N

Наставен план и програма

N

Документи

N

Сметки за втор примерок

N

Вонредни ученици

N

Државна матура

N

Е-збирка на трудови

N

Ученици коишто учествувале на натпревари во учебната 2009/2010 година Времетраење на претпладневната и попладневната смена

Проектни активности

Проектни активности и задачи за стручно и гимназиско образование

Разни Смерови

Aenean feugiat dui tristique tincidunt finibus. Maecenas a volutpat ipsum.

Дигитална застапеност

Aenean feugiat dui tristique tincidunt finibus. Maecenas a volutpat ipsum.
s

Уредно Училиште

Aenean feugiat dui tristique tincidunt finibus. Maecenas a volutpat ipsum.

Динамично Учење

Aenean feugiat dui tristique tincidunt finibus. Maecenas a volutpat ipsum.

Документи

  • Овде може да ги видите сите потребни документи

Сметки за втор примерок

  • начин за пополнување на уплатници
Документи

кликнете на документите за да ги превземите

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Сметки за втор примерок

1. Уплатница ПП50 пополнета со следните податоци:

– Име и презиме
– Улица и место на живеење
– ЕМБГ
– Цел на дознака: За втор примерок на диплома (или свидетелство)
– Назив и седиште на примач: Буџет на РМ
– Трансакциска сметка: 100000000063095
– Износ: 330 денари
– Сметка на корисник: 7320108176 787 14
– Приходна шифра и програма: 723013 N2 2

2. Уплатница ПП50 пополнета со следните податоци:
– Име и презиме
– Улица и место на живеење
– ЕМБГ
– Цел на дознака: Таксена марка
– Назив и седиште на примач: Трезорска сметка
– Трансакциска сметка: 100000000063095
– Износ: 50 денари
– Уплатна сметка: 840 132 03161
– Приходна шифра и програма: 722313 00

3. Уплатница ПП10 пополнета со следните податоци:
– Име и презиме
– Улица и место на живеење
– ЕМБГ
– Цел на дознака: За втор примерок на диплома (или свидетелство)
– Назив и седиште на примач: Службен весник на РМ
– Трансакциска сметка: 300000000188798
– Износ: 40 денари

Наши Подрачја

Најдобри во тоа што го нудиме, модерни техники за изучување и предавање.Ова се нашите подрачја.

Z

Природно Математичко А Пордачије

Aliquam hendrerit dolor vitae tincidunt tempus. In faucibus quam at ex laoreet luctus convallis erat. Aliquam hendrerit dolor vitae tincidunt tempus. In faucibus quam at ex laoreet luctus convallis erat.

Повеке!

Z

Природно Математичко Б Пордачије

Aliquam hendrerit dolor vitae tincidunt tempus. In faucibus quam at ex laoreet luctus convallis erat. Aliquam hendrerit dolor vitae tincidunt tempus. In faucibus quam at ex laoreet luctus convallis erat.

Повеке!

Z

Општествено Хуманистичко А Пордачије

Aliquam hendrerit dolor vitae tincidunt tempus. In faucibus quam at ex laoreet luctus convallis erat. Aliquam hendrerit dolor vitae tincidunt tempus. In faucibus quam at ex laoreet luctus convallis erat.

Повеке!

Z

Општествено Хуманистичко Б Пордачије

Aliquam hendrerit dolor vitae tincidunt tempus. In faucibus quam at ex laoreet luctus convallis erat. Aliquam hendrerit dolor vitae tincidunt tempus. In faucibus quam at ex laoreet luctus convallis erat.

Повеке!

Z

Правно Стручно Образование

Aliquam hendrerit dolor vitae tincidunt tempus. In faucibus quam at ex laoreet luctus convallis erat. Aliquam hendrerit dolor vitae tincidunt tempus. In faucibus quam at ex laoreet luctus convallis erat.

Повеке!

Z

Економско Стручно Образование

Aliquam hendrerit dolor vitae tincidunt tempus. In faucibus quam at ex laoreet luctus convallis erat. Aliquam hendrerit dolor vitae tincidunt tempus. In faucibus quam at ex laoreet luctus convallis erat.

Повеке!

}

Брзо,Едноставно,Ефикасно

Aenean feugiat dui tristique tincidunt finibus. Maecenas a volutpat ipsum. Aenean feugiat dui tristique tincidunt finibus. 

Современи Методи и Алатки

Aenean feugiat dui tristique tincidunt finibus. Maecenas a volutpat ipsum. Aenean feugiat dui tristique tincidunt finibus. 

Луѓе кој се грижат

Aenean feugiat dui tristique tincidunt finibus. Maecenas a volutpat ipsum. Aenean feugiat dui tristique tincidunt finibus. 

Испитите за вонредните ученици, се полагаат најмалку во шест испитни рока:  јуни, август, октомври, декември, февруари и април. Вонредниот ученик во еден испитен рок може да пријави за полагање најмногу три предмети. Во еден ден ученикот може да полага еден предмет

Потребни документи

– барање за упис на вонреден ученик;
– свиделства за евентуално завршено средно образование;
– извод од матична книга на родените.

Потребни уплатници

За упис на секоја година потребно е да се изврши уплата на уплатница ПП50 пополнета со следните податоци:
– Име и презиме
– Улица и место на живеење
– ЕМБГ
– Цел на дознака: За упис на вонреден ученик
– Назив и седиште на примач: Буџет на РМ
– Трансакциска сметка: 100000000063095
– Износ: 2500 денари
– Сметка на корисник: 7320108176 787 14
– Приходна шифра и програма: 723013 N2 2

За полагање на вонреден испит потребно е да се изврши уплата на уплатница ПП50 пополнета со следните
податоци:
– Име и презиме
– Улица и место на живеење
– ЕМБГ
– Цел на дознака: За полагање на вонреден испит
– Назив и седиште на примач: Буџет на РМ
– Трансакциска сметка: 100000000063095
– Износ: 1000 денари
– Сметка на корисник: 7320108176 787 14
– Приходна шифра и програма: 723013 N2 2

Вонредни Ученици

За упис на вонреден ученик потребно е ученикот да исполнува еден од следниве услови:

N

да е постар од 17 години

N

да е на боледување подолг период

N

да е во работен однос

R

Времетраење на претпладневната и попладневната смена

I – ПРВА СМЕНА

II – ВТОРА СМЕНА

I час

07:00  -  07:45

I час

13:00  -  13:45

II час

07:45  -  08:30

II час

13:45  -  14:30

III час

08:50  -  09:35

III час

14:50  -  15:35

IV час

09:40 -  10:25

IV час

15:40  -  16:25

V час

10:30  -  11:15

V час

16:30  -  17:15

VI час

11:20  -  12:05

VI час

17:20  -  18:05

VII час

12:05  -  12:50

VII час

18:05  -  18:50

Државна Матура

Соопштенија и информации за Државна матура во учебната 2018/2019 г.
Потребни информации за Државна матура може да се добијат и преку ИНТЕРНЕТ на www.matura.gov.mk
Флаер за Државна матура линк
Упатство за изработка на проектна задача како дел од Државна матура тука.

Збирка на трудови

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Контактирајте не

Пратете ни порака, одговараме во најбрзо можно време!

 

Контактирајте