Одржан регионалниот натпревар по математика


Објавено на: 10.04.2019

На 16.02.2019 во СОУ „Гоце Делчев“, Валандово , на регионалниот натпревар по математика нашето училиште го преставуваа 10 ученици од I до IV година и се постигнати следните резултати:

Михаела Темелкова од I година – III награда

Цветанка Пасинечка од II година – I награда

Димитар Манчев од II година – I награда