Им се соопштува на сите ученици дека наставата во новата учебна 2019/2020 година ќе започне на 02.09.2019 година (понеделник) и тоа:

– за учениците од I (прва) и III (трета) година со почеток во 08:00 часот

– за учениците од II (втора) и IV (четврта) година со почеток во 09:00 часот.

Директорката и вработените на гимназијата им посакуваат успешна учебна година на сите ученици и многу успеси во текот на целата година.

Невенка Поп-Ангелова,

Директор

Stani-gimnazijalec